Huwelijksaanzoek Inclusief Chef’s Table

Huwelijksaanzoek Inclusief Chef’s Table

Je trouwt maar één keer, zeggen ze! Het maakt bij ons niet uit of je voor de 2e, 3e of 10e keer trouwt, het begint bij hét huwelijksaanzoek en deze moet speciaal zijn! Stap in het huwelijksbootje en maak indruk op je lover, door Big Little Amsterdam de perfecte setting te laten creëren. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, want jouw avond is al spannend genoeg! Jij hoeft alleen maar aan de ring te denken en wij doen de rest. Door hiernaast de activiteiten aan te klikken, bepaal jij verder hoe de dag en/of avond eruit komt te zien.
Dit arrangement biedt alvast

  • Een luxe Art Deco salonboot
  • Champagne en hapjes aan boord
  • Gids/kapitein aan boord
  • Zijn/Haar lievelingsbloemen
  • Jullie liedje
  • Chef’s table

Subtiel staat er een vaasje met zijn/haar lievelingsbloemen en een fles Champagne op tafel te wachten. De kapitein – tevens jullie gids– vertelt tijdens het varen over de stad Amsterdam en doet net alsof het een gewone rondvaart is. Zodra hij stopt met vertellen over de stad en jullie liedje wordt gespeeld, is het aan jou om je lover ten huwelijk te vragen.

Vervolgens worden jullie naar een bijzonder restaurant aan de grachten gebracht, waar jullie een culinair hoogstandje zullen beleven aan de Chef’s table. Dineren bij de keuken; jullie zullen dé gasten van de avond zijn en de chef zal jullie volledig in de watten leggen.

Mocht je nog vragen hebben? Neem dat contact met ons op!

Boek nu en krijg een fles Prosecco van het huis!

Wij ontwikkelen ook arrangementen speciaal ontwikkeld voor onze lhbt gasten klik hier voor meer informatie
  • Please enter a number from 2 to 20.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Extra Services

Hotel boeking

Onze grote kleine stad heeft veel te bieden. Maak jouw verblijf compleet en verblijf in een van de vele hotels.

Meer info

Wijnproeverij

Ze zeggen dat het leven te kort is om slechte wijn te drinken. Laat je daarom onderdompelen in de verschillende soorten wijn met een bijzondere wijnproeverij.

Limousine service

Vier het leven en schiet flessen champagne open in een luxe limousine.

Zen workshop

Laat je verrassen door deze workshop. Het is gewoon een techniek om jezelf te vernieuwen, opnieuw op te starten en leren beter te focussen.

Heeft u andere wensen of vragen? Laat het ons weten!