Big Little Incentive

Staat er een zakelijk evenement of een incentive reis op uw bedrijfskalender? Big Little Amsterdam organiseert graag een unieke incentive voor u, uw team én uw partners. Met onze persoonlijke benadering en insider kennis van de stad, zult u Amsterdam ervaren als een local, met een vleugje klasse zoals alleen Big Little Amsterdam die kent.
Incentive reizen van Big Little Amsterdam zijn een mooie manier om uw team te motiveren of om uw relaties te bedanken. Met teambuilding en relatiebeheer investeert u in het hart van uw organisatie. Wij investeren graag met u mee en creëren daarom groepsreizen op maat, met persoonlijke aandacht voor de wensen van elke deelnemer. Investeer in elkaar, met een incentive van Big Little Amsterdam.

Incentives… Zijn een mooie blijk van waardering. Versterken zakenrelaties, belonen hard werk, vieren het jubileum van een belangrijke medewerker, zorgen voor gelukkige medewerkers en een beter resultaat op de werkvloer. Big Little Amsterdam creëert en coördineert graag samen met u een geheel verzorgd programma voor u, waarbij plezier gecombineerd wordt met zakelijke activiteiten.
De mogelijkheden van locaties, workshops, teambuilding activiteiten, diners, etc. zijn eindeloos bij Big Little Amsterdam, alle incentives worden op wens en maat gemaakt. Neem gerust eens contact op met Big Little Amsterdam, om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan!